WERKWIJZE

Sonnemans stucwerk

Werkwijze sonnemans stucwerk

Kwaliteit staat bij ons in ieder opzicht voorop. Dat geldt voor het geleverde stucwerk, maar ook voor de materialen: wij gebruiken uitsluitend duurzame kwaliteitsmaterialen.

Ons werk begint met eerlijke adviezen en een heldere prijsopgave. Graag komen wij eerst bij u langs met voorbeelden van stuc- en pleisterwerk.

Elke klus is anders en elk soort stucwerk is anders. Het is moeilijk om via de telefoon of e-mail een prijsopgave te verstrekken. De kosten van het te leveren werk worden mede bepaald door het te gebruiken materiaal, de dikte van de stuclaag, de ondergrond en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft. Voorbeelden zijn: het plaatsen van hoekbeschermers of het aanbrengen van gaas bij scheuren in muren en of plafonds.

Wij begrijpen dat u voorafgaand aan een opdracht goed geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden en de kosten. Daarom bekijken wij, samen met u, de situatie op locatie. De afspraken worden vastgelegd in een schriftelijke offerte. Die is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. 

Kiest u vervolgens voor Sonnemans Stucwerk? dan kunt u rekenen op een strakke planning, een vakbekwame uitvoering van de werkzaamheden en garantie op het geleverde werk. U weet dus altijd waar u aan toe bent en komt achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Kwaliteit en vakbekwaamheid

Nieuwbouw, bestaande bouw en renovatie

Aannemersbedrijven en particulier

Jarenlange ervaring

“Kiest u vervolgens voor Sonnemans Stucwerk? dan kunt u rekenen op een strakke planning, een vakbekwame uitvoering van de werkzaamheden en garantie op het geleverde werk. “

Zo gaan wij te werk:

1. Advisering klant

2. Offerte

3. Planning

4. Uitvoering

5. Oplevering

6. Garantie

Contact

  Adres

  Brandsmastraat 19
  5758 BE Neerkant

  Telefoon

  +31 6 156 347 26

  Email

  info@sonnemansstucwerk.nl