OVER ONS

SONNEMANS STUCWERK

Sonnemans Stucwerk

Sonnemans Stucwerk B.V. is opgericht door Roy Sonnemans. Het bedrijf realiseert de meest uiteenlopende stucwerkklussen van A tot Z. Vaardig, vakkundig en uiteraard altijd volgens afspraak.

Roy Sonnemans startte zijn eigen stucadoorsbedrijf in 2013. Voorheen werkte hij jarenlang voor een gerenommeerd stucadoors-afbouwbedrijf. Die ervaring kwam van pas bij de ontwikkeling van zijn eigen bedrijf, dat bekendheid kreeg als Sonnemans Stucwerk. Grotere projecten werden uitgevoerd in samenwerking met andere zelfstandige vakmensen.

De overname van Van Rijt Stucadoors in 2020 gaf een nieuwe impuls aan de ontwikkeling en groei van Sonnemans Stucwerk B.V. Er mag nu worden gesproken van een onderneming met een vast team van gediplomeerde medewerkers.

We leiden onze eigen vakmensen op en staan geregistreerd als een erkend leerbedrijf. Daarnaast is Sonnemans Stucwerk B.V. een NOA erkend stukadoorsbedrijf, hierdoor krijgt u automatisch garantie op onze producten.

Onze diensten

Onze diensten omvatten: raapwerk, schuurwerk, pleisterwerk, sierpleister, buitenstucwerk, spackspuitwerk, cementwerk, lijstwerk en ornamenten. We zijn actief in nieuwbouw, bestaande bouw en renovatie. Ook kunt u bij ons terecht voor eerlijk en professioneel advies.

Kwaliteit, service en een prettig klantencontact staan bij ons hoog in het vaandel. Bijna niets is onmogelijk. Door onze kennis en ervaring kunnen wij uw wensen vertalen naar concrete ideeën en oplossingen. We nemen alle klussen – groot of klein –  aan.

Bent u benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

“Bij mijn advies hou ik altijd rekening met de laatste trends en technieken op stucgebied.”

Kwaliteit en vakbekwaamheid

Nieuwbouw, bestaande bouw en renovatie

Aannemersbedrijven en particulier

Jarenlange ervaring

erkend-leerbedrijf

  Adres

  Brandsmastraat 19
  5758 BE Neerkant

  Telefoon

  +31 6 156 347 26

  Email

  info@sonnemansstucwerk.nl