Projecten

Stucwerk wordt met de hand of machinaal aangebracht op wanden en plafonds. Met traditioneel gestucte muren krijgt uw huis een mooi afgewerkte en strakke uitstraling. Goed aangebracht stucwerk ziet er netjes en strak uit en is perfect geschikt voor een moderne afwerking van uw wanden en/of plafonds.  

Onderhouds- en renovatiewerk

Is (een deel van) uw huis toe aan renovatie? Of zijn uw oude muren en plafonds aan onderhoud toe? Wij helpen u hier graag bij. Onze vakmannen geven uw oude woning of bedrijfspand weer een nieuwe en frisse uitstraling. Met onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels al vele onderhouds- en renovatiewerkzaamheden mogen uitvoeren.

  Restauratiewerk

  Is uw woning voorzien van sierlijsten, maar zijn deze aan vervanging toe? Of heeft u net een huis gekocht met sfeervolle ornamenten, maar zijn deze beschadigd? Zowel met bestaand als monumentaal werk helpen wij u graag verder. Wij houden hierbij altijd rekening met de sfeer en uitstraling van het pand.

   Buitenstucwerk

   Er zijn meerdere redenen te bedenken om uw woning van buiten te laten stukadoren. De mogelijkheden voor buitenstucwerken zijn dan ook eindeloos. Bent u op zoek naar geisoleerd stucwerk? Of juist naar ongeisoleerd stucwerk? Beide diensten leveren wij. Met buitenstucwerk krijgt uw woning ook van buiten een mooie en afgewerkte uitstraling. Maar, dat niet alleen: buitenstucwerk heeft ook een vochtwerende werking. In buitenstucwerk zijn teveel mogelijkheden om hier allemaal uit te lichten. Graag lichten wij dit toe in een persoonlijk gesprek.

    Buitenstucwerk
    Buitenstucwerk
    Buitenstucwerk
    Buitenstucwerk
    Lijstwerk

    Lijstwerk en ornamenten

    U kent ze waarschijnlijk wel: mooie plafondlijsten, ornamenten of platte plafondplinten die origineel te vinden zijn in karakteristieke panden. Deze prachtige elementen kunnen ook bij u thuis geplaatst worden! Lijsten en ornamenten zorgen voor een chique uitstraling en kunnen ruimtes optisch vergroten. Ze geven net dat stukje meerwaarde aan uw woonhuis; of dat nu een statig herenhuis of een nieuwbouwwoning is. Er zijn talloze mogelijkheden, variërend van karakteristiek klassiek tot strak en modern.

    Lijstwerk
    Lijstwerk
    Lijstwerk en ornamenten
    Lijstwerk
    Lijstwerk
    Lijstwerk

    Schuurwerk

    Schuurwerk is een gipsachtige afwerking die op de wand en/of het plafond kan worden aangebracht. Bij deze techniek wordt er gewerkt met een zeer klein kwartskorreltje en een draaiende schaduwwerking; hierdoor ontstaat een uitstraling die er elke keer weer anders uitziet, dit effect is het beste te zien in het licht.

    Glad Stucwerk

    Glad stucwerk is een strakke afwerking van een wand of plafond. Wilt u een strak en fris aanblik voor uw wanden en plafonds? Dan is deze techniek bij uitstek geschikt. Glad stucwerk zorgt voor een luxueuze en rustige uitstraling en past in ieder interieur.

     Glad Stucwerk
     Glad Stucwerk
     Glad Stucwerk
     Glad Stucwerk

     Spackspuitwerk

     Wilt u uw muren en plafonds een opknapbeurt geven, maar heeft u een beperkt budget? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor spackspuitwerk! Spackspuiten is het machinaal aanbrengen van wand- en plafondafwerking met korrelstructuur, hierbij kunt u zelf de grofheid van de korrel bepalen.

      Sierpleister

      Sierpleister heeft veel invloed op de uiteindelijke uitstraling uw woning of bedrijfspand. Met sierpleister wordt er een decoratieve structuur aangebracht op de muur of het plafond.  Sierpleister is een ‘finishing touch’ en kan in principe overal binnenshuis worden toegepast, mits er goede ondergrond aanwezig is. De meest bekende zijn spachtelputz, barokputz, structuurpleister. Sierpleister kan ook op kleur worden aangebracht.

       Nieuwbouw en verbouw

       Naast restauratiewerk aan een bestaande woning of bedrijfspand, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alle oplossingen op het gebied van stucwerk voor nieuwbouw of bijvoorbeeld een extra aanbouw. Wij hebben veel ervaring met het stucen van nieuwbouw woningen en bedrijfspanden. Samen bekijken we welk type stucwerk het best bij uw wensen en woning past.

        Cementwerk

        Bent u op zoek naar een geheel nieuwe bewerking voor uw wand? Bijvoorbeeld omdat u aan het verbouwen bent en er tegels of andere materialen zijn afgehakt? Dan is cementwerk precies dat waar u naar op zoek bent. Cementwerk zorgt voor een solide onderlaag voor uw tegelwerk.

        Raapwerk

        Raapwerk is het vlak maken van muren of plafonds door middel van een dikke laag gipsmortel of specie. Eigenlijk kunnen we raapwerk het best omschrijven als ‘voorbereidende werkzaamheden’. Voor een mooi resultaat moet raapwerk nog wel afgewerkt worden, bijvoorbeeld met sierpleister of behang.